Fashion

Winter Outfit Essentials

09/12/2015
Winter Outfit Essentials

Ik ben gek op de winter! Sneeuw, feest, vrolijkheid en familie. What’s not to like? Één nadeel, de winter is zooooo koud. Zodra de temperatuur begint te dalen vindt er dan ook direct een giga verandering plaats in mijn garderobe. Weg met de t-shirts, rokjes en jurkjes en hallooooooo truien, blouses, sjaals en vesten. Mijn stijl is, wanneer ik geen bijzondere gelegenheid heb, pretty casual. Ik ben gek op basic items waar je eindeloos mee kan variëren. Vandaag deel ik met jullie mijn outfit essentials om warm en cozy de winter door te komen.

Winter outfit essentials

Boven
Ik ben een rasechte koukleum. In de winter kun je mij dus uittekenen in truien en vesten. En dan natuurlijk het liefst een lekkere lange en gebreide variant. Items als het witte vest en de zwarte trui behoren dan ook tot mijn grote favorieten. Warm, lang en eindeloos te combineren. Heb ik een dag waar ik behoefte heb aan wat meer kleur in mijn outfit dan is een plaid shirt een ideaal alternatief.

Winter Outfit Essentials

 

herfst-winter-outfit-essentials-1

Onder
Ik ben gek op jeans en draag ze dan ook het hele jaar door. Toch merk ik dat ik in de winter wat sneller naar mijn donkere jeans grijp dan de lichtere varianten. Deze G-star skinny is zonder twijfel één van mijn favorieten.Vooral in combinatie met een paar enkellaarsjes zoals deze camel laarsjes die ik een aantal jaar terug bij Shoeline kocht. Wat sokken betreft draag ik letterlijk iedere dag een paar van deze fluffy sokken. Ja, ook in de zomer. Nooit meer koude voeten voor mij!
herfst-winter-outfit-essentials-3

Accessoires
Sinds een aantal jaar ben ik hoeden gaan waarderen. Waar mijn moeder me in mijn jeugd iedere dag een ander hoofddeksel opzette verdween dit een beetje toen ik mezelf ging kleden. Een paar maanden geleden kwam ik deze gave zwarte fedora tegen bij de Pieces in Utrecht. Ik zette hem op en was verkocht. Ideaal wanneer je last hebt van een koud hoofd of een bad hair day.

Als laatste een accessoires wat natuurlijk niet mag ontbreken in dit artikel. Namelijk een dikke sjaal. Ideaal op de koude dagen waar je er niet aan ontkomt om naar buiten te gaan. Dit zwart witte plaid model kocht ik dit jaar bij de WE. Hij is echt gigantisch en zit heerlijk warm. Precies wat je nodig hebt op deze koude dagen.

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter