Beauty

Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray

15/06/2015
Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray

Er is maar weinig zo irritant als wanneer jij een mooie look hebt gemaakt dat deze binnen een paar uur van je gezicht verdwenen is. Een ideaal product om te zorgen dat je make up langer op zijn plek blijft zitten is daarom een make up setting spray. Toen ik vorig jaar bij Sephora in Cannes was kocht ik de Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray. Inmiddels is de fles bijna op en daarom vandaag de review.

De Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray is een spray die je nadat je je make up hebt gedaan over je hele gezicht sprayt. Hierdoor blijft je make up, als we Urban Decay mogen geloven, tot 16 uur op zijn plek zitten. Dit komt door de speciale temperature control technology die de temperatuur van je make up verlaagd zodat foundation, blush, oogschaduw en conceiler in weer en wind op zijn plek blijft. Een mooie belofte!
Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray

De verpakking van de Setting Spray heeft de typische paars met witte Urban Decay look and feel. Op de achterkant van de fles vind je een uitleg over hoe je de spray het best kunt gebruiken voor een mooi effect. De fles bevat 118 ml dus met een volle fles kun je best een paar maanden doen. Voor deze hoeveelheid betaal je maar liefst 25,80 en dat vind ik behoorlijk prijzig. Voor zo’n prijs mag je behoorlijke resultaten verwachten.
Urban-Decay-Make-Up-Setting-Spray-2

Wanneer je de spray op je gezicht sprayt verdeelt hij zich als een fijne mist wat je meteen een opgefrist gevoel geeft. Na het aanbrengen van de setting spray van Urban Decay is je gezicht even vochtig maar dit trekt vrij snel in. Iets wat me direct opvalt wanneer de spray is ingetrokken is dat mijn gezicht er nog steeds een beetje poederig uitziet. Dit is een probleem wat de setting spray dus helaas niet oplost.

Gekeken naar de duur dat mijn make up blijft zitten doet de spray enigszins wat hij belooft. De 16 uur redt hij niet maar een uurtje of 10  zeker wel.  Alleen mijn conceiler lijkt compleet ongevoelig voor de UD Setting Spray. Ik heb diverse merken conceiler geprobeerd maar allemaal zijn ze binnen no-time van mijn gezicht gesmolten. Geen setting spray die hier tot nu toe een verschil heeft kunnen maken.
Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray

Al met al ben ik redelijk tevreden over de Urban Decay Setting Spray. Mijn make up houdt het langer uit en dat is toch wel fijn als je een lange dag voor de boeg hebt. Stijgt deze setting spray boven alle andere setting sprays uit? Dat vind ik niet aangezien er sprays zijn die hetzelfde effect bereiken voor een lagere prijs maar dit is een prima product om eens uit te proberen als je de levensduur van je make up wil verlengen.

De Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray komt in een flacon van 118 ml en kost  €25.80. Je koopt dit product o.a. bij de ICI Paris XL.

 

Gebruik jij wel eens een make up setting spray?

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter