Beauty

Rituals Rice Milk and Cherry Blossom Hand Lotion

25/06/2015

Op het gebied van verzorging zijn mijn handen altijd een beetje een ondergeschoven kindje geweest. Nagellak gebruikte ik nooit (want voormalig nagelbijtkampioene) en het insmeren van mijn handen vond ik altijd een beetje onzin. Helaas had dit laatste het gevolg dan mijn handen kurkdroog waren. Toen ik voor mijn verjaardag een giftcard van Rituals kreeg besloot ik deze maar eens goed te besteden en voor een handcrème te gaan. Na even wikken en wegen ging ik uiteindelijk  naar huis met de Rituals Rice Milk and Cherry Blossom Hand Lotion. Zou deze handcrème echt het verschil gaan maken voor mijn droge handen?
Rituals hand lotion

Waar ik direct voor viel bij deze handlotion was de verpakking. De handlotion zit in een handige pompflacon waardoor je met één druk op het pompje je handen kunt insmeren. Lekker hygiënisch want het bespaard je gerommel met dopjes en tubes en ook gewoon lekker makkelijk als je even snel je handen wil insmeren. De verpakking bevat in totaal 300 ml aan product wat een behoorlijke hoeveelheid is en daar komt nog eens bij dat de handcrème lekker zuinig is. Één pompje is meer dan genoeg om je handen te kunnen insmeren. Ik gebruik de lotion sinds september een paar keer per week en ik ben nu ongeveer op de helft van van de fles.
Rituals-Rice-Milk-&-Cherry-Blossom-Hand-Lotion-5

De geur van de Rituals handlotion is zacht en zoet en ruikt heerlijk naar kersen. Wanneer je je handen insmeert blijf je de geur wel een tijdje subtiel ruiken maar dit is niet storend omdat de geur gewoon ontzettend lekker is.

Rituals-Rice-Milk-&-Cherry-Blossom-Hand-Lotion-2

De lotion bevat de volgende ingrediënten:
AQUA/WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM POLYACRYLATE, ALLANTOIN, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, PRUNUS SERRULATA (CHERRY) FLOWER EXTRACT, CYCLOTETRASILOXANE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, SORBIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, PIROCTONE OLAMINE, CITRIC ACID

De ingrediënten bovenaan het lijstje zijn onder andere glycerine, caprylic triglyceride en ethylhexyl stearate. Dit zijn allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat je handen gevoed en verzorgd worden.

De Rituals hand lotion is speciaal gemaakt om je handen te hydrateren. En dit doet hij zeker! Wanneer ik mijn droge handen insmeer voelen ze direct weer lekker zacht en gehydrateerd aan. De lotion trekt snel in en maakt je handen niet vettig zodat je na het insmeren direct weer verder kunt met waar je mee bezig was.
Rituals rice milk & cherry blossom hand lotion

Yes, ik vind dit echt een hele fijne handcrème! Met koud weer, na het schoonmaken of wanneer ik met nagellak remover aan de gang ben geweest schreeuwen mijn handen echt om wat hydratatie. Wanneer ik ze vervolgens insmeer met de Rituals Rice Milk and Cherry Blossom Hand Lotion is het probleem binnen no-time verholpen. Precies waar ik naar op zoek was! De flacon staat standaard op mijn koffietafel en er komt regelmatig visite die even een pompje meepikken. Ik vind het een top product!

Rituals Rice Milk and Cherry Blossom Hand Lotion komt in een pompflacon van 300 ml en kost  €13,-. Je koopt dit product o.a. op de website van Rituals.

 

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter