Beauty

Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser

09/06/2015

Met mijn gevoelige huid is het schoonmaken van m’n gezicht een essentiële stap in mijn gezichtsverzorging. Helaas ben ik redelijk lui ben en heb ik vaak niet zoveel zin heb in al dat gedoe met die verschillende flessen waardoor ik nog wel eens een stapje wilde overslaan. Een tijdje geleden ontdekte ik de Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser. Een cleanser die dient als zowel een make-up remover, facewash en toner in 1. Super handig zo’n multifunctioneel product! Vandaag review ik deze handige cleanser.
Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser
De 3-in-1 Cleanser komt in een simpele en praktische fles. De fles is gemaakt van plastic wat ik als beroepskluns erg fijn vind aangezien je hem hierdoor nog eens kan laten vallen. De dop heeft een handig klik principe waardoor de fles goed afgesloten wordt. Dit zorgt dat je de cleanser prima mee op reis kunt nemen.
Philosophy-Purity-Made-Simple-3-in-1-Cleanser2

De 3-in-1 cleanser is een wittig product dat zodra het in aanraking komt met water een melkachtige substantie krijgt.  De geur is een beetje chemisch maar niet vervelend.  De cleanser is lekker zuinig in gebruik. Je hebt maar een klein beetje product nodig om al je make up te verwijderen. Ik gebruik mijn fles nu al een maand of 4 een keer of 5 in de week en ik ben nog niet eens op de helft van mijn 240 ml fles.

Het gebruik van de Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser is echt super easy. De cleanser is mild in gebruik waardoor je hem zowel voor je gezicht als voor je ogen kunt gebruiken. Je neemt wat product in je hand, masseert het goed in op je gezicht en het gedeelte op en om je ogen en spoelt het vervolgens weer af met wat water. Ik was zelf een beetje sceptisch of de cleanser ook mijn waterproof mascara’s zou verwijderen maar ook dit is geen probleem. Zoals Philosophy al beloofde is dit product super simpel in gebruik maar wel erg effectief.
Purity-made-simple-3-in-1-cleanser-4

Ja ik ben echt wel heel enthousiast over deze cleanser. Op gewone dagen heb ik hieraan meer dan genoeg om mijn huid weer schoon en fris te krijgen. Wanneer ik wat meer make up draag dan haal ik vaak nog even een watje met reinigingsmelk over m’n gezicht maar vaak is zelfs dat niet nodig.

Omdat mijn huid zo gevoelig is en snel uitdroogt van producten was ik even bang dat zo’n gecombineerd product mijn huid niet veel goed zou doen maar dit valt alles mee. Alleen op slechte dagen wil mijn huid na gebruik wel wat strakker aanvoelen maar dan gooi ik er even wat dagcrème op en dan is dit probleem zo opgelost.

Een erg fijne cleanser en super makkelijk in gebruik. Een echte aanrader als je toch graag je huid wil reinigen maar hier geen tal van producten voor wil gebruiken.

Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser is te koop bij ICI Paris XL in een fles van 90 ml (€10,94) en een fles van 240 ml (€19,94). 

Wat is jouw ervaring met de producten van Philosophy en de Purity Made Simple Cleanser? 

You Might Also Like

1 reactie

  • Reply Mijn huidverzorgingsroutine april '2015 - I should be doing laundry 09/06/2015 at 11:19

    […] reiniging gebruik ik Philosophy Purity Made Simpel 3-in-1 Cleanser for Face and Eyes. Deze cleanser vervangt zowel de reinigingsmelk als de tonic. Je maakt zowel je gezicht als je […]

  • Laat een reactie achter