Beauty

Nars Radiant Creamy Concealer

03/12/2015

Als ik voor de rest van mijn leven nog maar één beauty product zou mogen gebruiken dan zou ik zonder twijfel kiezen voor concealer. Ik ben namelijk één van die ‘geluksvogels’ die zit opgescheept met ingevallen onderoogleden. Jazeker dat is een ding. Het resultaat van deze genetische vervloeking is een volumetekort onder mijn oog. Hierdoor zit ik opgescheept met de blauwste kringen die je je kunt voorstellen. Wil ik niet lijken op een figurant uit The Walking Dead dan is concealer dus een must. Helaas heeft mijn jarenlange zoektocht naar de perfecte concealer nog geen holy grail opgeleverd. Vandaag is het de beurt aan de befaamde Nars Radiant Creamy Concealer. Is dit de concealer die al mijn undereye problemen doet verdwijnen? 

Nars-Radiant-Creamy-Concealer

Laat ik maar meteen met het slechte nieuws beginnen. De Nars Radiant Creamy Concealer is niet te koop in Nederlandse winkels. Ik kocht mijn exemplaar voor €30.95 bij de webshop HQHair. Na het vergelijken van swatches besloot ik te gaan voor de kleur Chantilly. Gelukkig voor mijn bankrekening bleek dit de perfecte match voor mijn huidskleur.Nars-Radiant-Creamy-Concealer-2

De Nars Radiant Creamy Concealer komt in een mooie strakke verpakking met sponsapplicator. De applicator pakt lekker veel product op en komt makkelijk in de kleine hoekjes. Persoonlijk pak ik bij ieder oog wat nieuw product op de applicator maar als je kringen niet zo heftig zijn als de mijne heb je aan één keer pakken voldoende voor beide ogen.

Swatch Nars Radiant Creamy Concealer Chantilly- Swatch vervaagd

Swatch Nars Radiant Creamy Concealer Chantilly – Swatch vervaagd

De Radiant Creamy Concealer heeft een stevige textuur waardoor hij behoorlijk dekkend aanbrengt.Precies wat je wil wanneer je last hebt van een extreme donkere kringen. Wel merk ik dat de concealer kan schilferen als de huid onder je ogen droog is. Zorg er dus voor dat je huid goed gehydrateerd is voor je de concealer aanbrengt.

Nars Radiant Creamy Concealer

Links boven: geen make up, rechts boven: alleen foundation, links onder: foundation en de Nars Radiant Creamy Concealer, rechts onder: volledige make up look

Hierboven kun je zien wat het effect is van de Nars Radiant Creamy Concealer. Wat een verschil! De huid onder mijn ogen is zoveel minder blauw met deze concealer. In combinatie met een peach corrector is dit momenteel mijn nieuwe go-to-concealer-combo! Omdat de concealer een beetje kan gaan creasen op een droge huid poeder ik bewust niet af. Gaandeweg de dag slijt het product wel een beetje van je gezicht af maar de dekking is aan het eind van de dag zeker nog zichtbaar.

Wauw wat een fijn product is dit! Voor een bedrag van €30,95 mag je hoge verwachtingen hebben maar de Nars Radiant Creamy Concealer heeft hier voor mij zeker aan voldaan. Sinds mijn aankoop zit dit product vast in mijn dagelijkse make up routine en ik vermoed dat hij hier ook nog wel even zal blijven. Een aanrader!

De Nars Radiant Creamy Concealer is te koop bij o.a. Sephora en HQHair.

You Might Also Like

1 reactie

  • Reply NARS Sheer Glow Foundation - I Should Be Doing Laundry 14/01/2016 at 06:29

    […] voor de droge huid en is daarom favoriet bij menig beautyblogger.  Na mijn enthousiasme over de NARS Radiant Creamy Concealer besloot ook ik eindelijk de sprong te wagen. Na een kleine online speurtocht bestelde ik op […]

  • Laat een reactie achter