Beauty

Makeup Revolution Flawless Eyeshadows

13/02/2015
Makeup Revolution Flawless Eyeshadows

Een mooie ooglook die goed bij je mood/outfit past: nice! Voor die ooglook 5 verschillende paletten nodig hebben: not so nice. Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi compleet palet met zowel lichte, donkere, matte en shimmer tinten.  Online kwam ik het Makeup Revolution Flawless Eyeshadows Palette tegen dat behoorlijk goed aan mijn eisen voldeed. Ik onderwierp hem aan de test….

Makeup Revolution Flawless ultra Eyeshadows back
Ik bestelde het pallet voor €9.99 bij Make-Up Musthaves en binnen 2 dagen lag deze door de brievenbus. Het pallet komt binnen in een goudkleurige verpakking en op de achterkant krijg je alvast een preview van de kleuren die in het pallet zitten.

MUR Ultra Eyeshadows

Het palet ziet er erg chique en straks uit door het zwarte plastic en de goudkleurige letters.

MUR Ultra Eyeshadows voorblad

Vervolgens wat het tijd om de verpakking open te maken en wauw was ik onder de indruk.. Het pallet is waanzinnig divers. Lichte/donkere/ matte en shimmer kleuren. Dit palet heeft het allemaal. Een handige extra is het transparante velletje waarop je de namen van alle oogschaduws vindt.

MUR Ultra Eyeshadows open

In het pallet zit geen kwast of spons-applicator maar dit vind ik persoonlijk geen probleem aangezien deze vaak toch niet om over naar huis te schrijven zijn. De grote spiegel in de deksel zorgt ervoor dat het pallet ideaal is om mee te nemen.

Maar goed nu waar we voor gekomen zijn. Want mooie kleuren en een leuke verpakking is één ding maar hoe is de pigmentatie? Let’s take a look at the swatches (en trouwens mijn diepe respect voor beautybloggers want dat fotograferen van swatches valt niet mee).

MUR Ultra Eyeshadows rij 1

In rij 1 vinden we Paper, Soft Glow, Buff, Highlite, Angel, Unlimited, Brew, Silver Smoke. Kijk die mooie highlighters eens even shinen!

MUR Ultra Eyeshadows rij 2

De tweede rij bevat Almost There, Uncover, Barely Pink, Lowlite, Golden Night, Gold Digger, Cheerless en Blue Star.
Ik ben een beetje verliefd geworden op de mooie roze kleuren in dit palet. Super voor een mooie roze daytime look.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadows rij 3

Rij 3 Smudge, Shimmer Heart, Universal, Copper Shimmer, Medal, Darkest Shimmer, Tarnish, Black Tie.

MUR Ultra Eyeshadows rij 4

En in rij 4 Pure Chocolate, Raw, Red Night, Molton Chocolate, Burgandy Nights, GreenStars, Café Noir, Night.

De pigmentatie van de swatches is top. Wel zijn een aantal shimmer kleuren wat brokkelig wat bij gebruik zorgt voor wat fall-out.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadows look

Natuurlijk heb ik even een look gemaakt om het palet te testen. Voor de look    gebruikte ik:

– Pure chocolate in de buitenste ooghoeken
– Smudge in de arcadeboog
– Lowlite op het bewegende ooglid en onder het oog
– Angel op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken

 

 

 

Makeup Revolution Ultra Eyeshadows look

Conclusie

Het Makeup Revolution Flawless Eyeshadows palet heeft een waanzinnige kwaliteit en is daarnaast ook nog eens een koopje! Het palet ziet er erg mooi uit en is erg stevig waardoor je het makkelijk in je tas kan gooien voor op reis. Een puntje van kritiek is dat de letters van de deksel na het palet een tijdje te hebben gebruikt er af slijten. De pigmentatie van de kleuren is goed en ze blenden als een zonnetje. Een lekkere huilbui inclusief wat gewrijf in je ogen overleven de oogschaduws niet maar op een gewone dag met een oogschaduwbasis blijven de kleuren van het Flawless palet de hele dag op hun plek.
Als ik dan toch heel kritisch mag zijn dan had ik nog wel wat matte lichte oogschaduws in het palet willen zien maar verder ben ik erg tevreden met dit pareltje.

Ben je op zoek naar een mooi compleet oogschaduw palet om misschien morgen wel die ene perfecte valentijnslook te maken dan is deze het proberen zeker waard!

Ik ben erg onder de indruk van mijn eerste Makeup Revolution product. Dit smaakt naar meer!

Heb jij het Makeup Revolution Flawless Eyeshadows palet al geprobeerd? 

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter