Beauty

MAC Springsheen

05/06/2015
MAC Springsheen

I love blush! Jaren geleden schafte ik van MAC het blushpallet (toen nog met de matzwarte deksel) aan en ging druk aan de slag met het opvullen hiervan. Één van de blushes die ik aanschafte was MAC Springsheen. Al snel werd ik zo verliefd op deze blush dat ik hem dagelijks gebruikte. Omdat ik nog zo’n verzameling blush had liggen heb ik Springsheen, nadat ik de pan leeg geschraapt had, niet opnieuw gekocht. Toen ik laatst bij een MAC counter was zag ik deze beauty weer in het schap staan en ik kon me niet beheersen. MAC Springsheen werd wederom toegevoegd aan mijn stash!
MAC-Springsheen

MAC Springsheen is een prachtige perzikkleurige blush met een gouden glans. Ideaal wanneer je niet zoveel tijd hebt want hierdoor kun je de highlighter in je routine skippen. De blush heeft een warme ondertoon waardoor ik hem vooral geschikt vind voor de lente of zomer.

Springsheen komt zowel in pan vorm (verkrijgbaar op de website van MAC Cosmetics) als in de traditionele zwarte MAC blush verpakking met de doorzichtige deksel. De zwarte verpakking is lekker stevig dus prima mee te nemen op reis.

MAC Springsheen

In de swatch zie je mooi de goudkleurige glans naar voren komen. MAC blushes zijn over het algemeen erg goed gepigmenteerd. Bij Springsheen is dit niet anders. Je gebruikt al snel te veel maar wanneer je een lichte hand hanteert geeft deze blush je een prachtige warme glow die de hele dag op zijn plek blijft. Wie wil dat nou niet!

Hieronder draag ik MAC Springsheen op zichzelf. Ik heb hem even goed aangezet zodat hij goed te zien is op de foto’s. Naast de blush draag ik geen andere blush, bronzer of highlighter.
MAC Springsheen MAC-Springsheen-4

Mijn liefde voor deze prachtige blush is met de jaren zeker niet afgenomen. De mooie warme en glowy look zorgt ervoor dat Springsheen één van mijn favoriete blushes is voor de lente en de zomer.

Ondanks dat MAC blushes met hun 22 euro (6 gr) niet goedkoop zijn gaan ze heel lang mee omdat je door de goede pigmentatie maar weinig nodig hebt voor een mooi resultaat. Springsheen behoort tot de vaste collectie van MAC en is het hele jaar verkrijgbaar. Mocht je een keer langs een MAC corner gaan laat deze blush dan zeker eens aanbrengen en misschien wordt je wel net als ik verliefd op deze beauty!

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter