Beauty

MAC Fanfare Lipstick

01/06/2015
Mac Fanfare

MAC is toch wel het merk onder de merken als het gaat om lipsticks. Omdat de kleurenkeuze zo enorm is neig ik bij het uitzoeken van een MAC lipstick meestal naar de extreme kleuren. Ik besloot hier eens vanaf te wijken en ging richting Douglas met de missie een everyday lipstick te scoren die het goed zou doen in elke situatie. Na eindeloos swatchen liep ik uiteindelijk naar buiten met… MAC Fanfare.

MAC Fanfare

Is het geen beauty! MAC Fanfare is prachtige oudroze met een koraalkleurige ondertoon. MAC lipsticks hebben verschillende finishes waarvan Fanfare een cremesheen finish heeft. Deze finish geeft je een medium tot volle dekking, is lekker romig en heeft een glanzende finish. Door de romige textuur brengt MAC Fanfare makkelijk aan. De lipstick heeft de typische vanille geur die we gewend zijn van MAC lipsticks. Super lekker!
MAC Fanfare

De draagduur van deze lipstick is een een beetje situatie afhankelijk. Even wat drinken overleeft hij wel en voorzichtig een klein hapje ook maar na een hele maaltijd moet je hem toch even bijwerken. Door de romige textuur geeft de lipstick wel af aan bijvoorbeeld een glas wanneer je drinkt maar goed dat mag de pret niet drukken. Als je geen gigantische maaltijden naar binnen werkt blijft de lipstick toch wel een uurtje of 4 op zijn plek.
Mac Fanfare

Hierboven de lipswatches. De bovenste foto zijn mijn lippen zonder iets erop en op de onderste foto draag ik MAC Fanfare. Zoals je kunt zien is deze lipstick echt een my-lip-but-better kleur!

Joyce-Fanfare

Eindoordeel, MAC Fanfare is gewoon een prachtige everyday lipstick. Ik denk dat zowel mensen met een warme als met een koele ondertoon hier prima mee weg kunnen komen. Jazeker met deze lipstick op je lippen zie jij er zowel tijdens die vergadering op je werk als op een avondje stappen met je vriendinnen piekfijn uit. MAC lipsticks zijn met hun 19 euro niet heel goedkoop maar de kwaliteit is super en de lipsticks gaan een behoorlijke tijd mee dus ik heb het er wel voor over. Zie het maar als een goede investering!

MAC Fanfare is te koop bij Douglas of Bijenkorf filialen met een MAC corner, in de webshops van deze winkels of op de website van MAC

Wat is jouw favoriete everyday lipstick? 

You Might Also Like

2 Reacties

  • Reply Chahrazad 03/06/2015 at 13:56

    Wat een prachtige lipstick. Staat je heel goed!

  • Laat een reactie achter