Beauty

Lancôme La Vie Est Belle L’eau De Parfum

13/06/2015
Lancome La Vie Est Belle

Het gebeurd maar zelden dat ik zelf een parfum koop. Waar ik aan make-up zonder met m’n ogen te knipperen tientallen euro’s kan uitgeven vind ik dat voor een parfum toch altijd een beetje zonde. Koop ik wel een keer een parfum dan ben ik verliefd! En dat was dus het geval met Lancôme La Vie Est Belle. Vanaf de eerste keer dat ik de tester rook was ik om. Deze geur moet ik hebben!

‘La Vie Est Belle’ is frans voor ‘het leven is mooi’ en het mooie begint bij dit parfum al bij de fles. Lancome heeft bij het maken van de flacon geprobeerd om de definitie van vrouwelijkheid te laten terugkomen. De fles waarin het parfum zit heet de ‘kristallen glimlach. Deze glimlach herken je terug in het deel waar het parfum over gaat in massief glas. Het lintje om de hals van de fles geeft dit parfum nog net even die extra vrouwelijke touch.
Lancome La Vie Est Belle

Wanneer je La Vie Est Belle voor het eerst opspuit ruik je een heel scala aan ingrediënten. Dat is ook niet zo gek want er zijn maar liefst 63 ingrediënten gebruikt om dit parfum te maken. De topnoten van La Vie Est Belle bestaan uit peer en zwarte bes. In het hart van dit parfum ruik je overduidelijk iris, jasmijn en oranjebloesem terug. Dit zorgt voor de heerlijke bloemengeur van dit parfum. De basis bestaat uit patchouli, pralinévulling, tonkaboon en vanille. Deze geuren samen zorgen voor een onweerstaanbaar luxe, vrouwelijk en vooral bloemig parfum.

La Vie Est Belle is behoorlijk zwaar en dat is maar net iets waar je van moet houden. De zwaarte van de geur zorgt ervoor dat je hem letterlijk de hele dag blijft ruiken maar wanneer dit niet zo je ding is kun je je er aan gaan storen. Mocht je liever van een wat lichter parfum houden dan kun je altijd La Vie Est Belle Eau Legere proberen. Dit parfum lijkt op de originele La Vie Est Belle maar heeft een iets andere samenstelling waardoor hij wat lichter en minder aanwezig is.
Lancome La Vie Est Belle
Ik vind La Vie Est Belle een heerlijke geur en op dit moment is het echt één van mijn favorieten. Sterker nog ik moet echt mijn best doen om een beetje af te wisselen want ik zou dit parfum iedere dag kunnen dragen. Hou je van heerlijke vrouwelijke bloemengeuren en schrik je niet af van een wat zwaarder parfum dan zou ik Lancôme La Vie Est Belle zeker eens proberen!

Lancôme La Vie Est belle Eau de Parfum 30ml: €64
Lancôme La Vie Est belle Eau de Parfum 50ml: €92
Lancôme La Vie Est belle Eau de Parfum 75ml: €117

 

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter