Lifestyle

Crazy Cat Lady Tag

21/06/2015

Als het aan mij lag zou ik de hele dag over mijn katten kunnen praten. Het kost af en toe wat moeite maar op de site probeer ik het kattengehalte redelijk te minimaliseren. Tot nu want ik kwam op de website van Team Confetti de Crazy Cat Lady Tag tegen. Vandaag spam ik jullie dus even met een dosis kitty happiness om me daarna voorlopig weer even in te houden!

Schattigste foto van je katten

Haha hiervoor heb ik even mijn computer doorgespit en ik kwam er achter dat ik werkelijk waar meer foto’s van m’n katten dan van mezelf heb. Maar goed zij zijn ook veel fotogenieker dus dat is ook niet zo raar. Onderstaande foto is zonder twijfel mijn favoriet. Toen ze nog wat jonger waren en we net in ons nieuwe huis woonden lagen ze heel vaak zo lekker samen te kroelen. Nu gebeurd het eigenlijk zelden meer omdat Karma meestal wegloopt wanneer Mojo bij haar gaat liggen. Ach… kleintjes worden groot.

Mojo-en-karma

Bijzondere eigenschappen
Mojo is gek op honden. Wanneer de hond van mijn ouders of die van de moeder van Kevin er is gaat hij altijd even kopjes geven en als hij de kans krijgt gaat hij tegen ze aan liggen. Helaas voor hem zijn ze er nooit zo van gecharmeerd en weten ze niet hoe snel ze weg moeten lopen. Maar eigenlijk maakt het hem ook niet zo veel uit of het een echte hond is of iets anders. Zo ‘betrapte’ ik hem op de foto hieronder terwijl hij aan het knuffelen was met de deurstopper.
Mojo

Karma vind het super leuk om tampons (ja echt) te apporteren. Als ik een tampon pak dan is ze er altijd als de kippen bij om er achteraan te schieten en hem vervolgens weer netjes bij ons terug te bezorgen. Dit spelletje kan ze uren volhouden en ze lijkt ook nooit genoeg tampons te hebben in haar verzameling. In alle hoeken en gaten van mijn huis kom je inmiddels tampons tegen wat nog wel eens voor gekke gezichten bij de visite kan zorgen.

Karma
Omschrijf het geluid dat je kat maakt
Mojo is een beetje ons zorgenkind omdat hij al ruim een jaar af en aan blaasontstekingen krijgt. In de tijd dat hij een blaasontsteking heeft miauwt hij vaak keihard omdat het simpelweg behoorlijk pijn doet. Inmiddels zijn we dan ook echte experts geworden in het onderscheiden van zijn verschillende geluiden zoals de ‘ik heb honger miauw, de ik verveel me miauw a.k.a. de het is tijd om iets te gaan slopen miauw, en zijn blaasontsteking miauw’.

Karma is een echte kletskous die tijden tegen je kan kletsen. Haar miauwtjes klinken eigenlijk altijd alsof ze extreem verbaast is over hetgeen wat jij zojuist gezegd hebt. Mojo1
Koosnaam
Mojo: Momo of Moos. We noemen hem alleen Mojo als hij iets doet wat niet mag.
Karma: Uk of Draak omdat zij meestal de aanstichtster is tot al het kattenkwaad dat plaatsvind in huis.

Bekentenis
Met kerst kopen we ook altijd een kadootje voor beide katten die we vervolgens onder de kerstboom leggen. Als we dan een scheurtje in de verpakking maken worden ze helemaal gek en krabben het kadootje open. Jazeker het crazy cat lady gehalte in dit huis is hoog. 
Mojo

 

Goede tips voor andere crazy cat ladies
De meeste katten verharen, vooral in de zomerperiode, als een gek. Een borstel die bij ons heel goed werkt is de Furminator (hoe tof is die naam!). Deze borstel haalt zowel de oppervlakkige haren als de losse ondervacht weg. Let wel op dat je je kat niet te vaak hiermee borstelt want uit ervaring kan ik je vertellen dat kale plekken voor katten geen goede look zijn.

Wat voor kat zou jij zijn
Ik zou een kattentalentje zijn. Klieren, slapen, eten, een beetje spelen dat is dat is no problemo!
Karma

Leukste kattenwebsite
Dat is zonder twijfel texts from Mittens. Dit is een hilarische website met appjes tussen een kat en zijn baasje.

Mojo

Beste katten-gif

Einde Catspam!

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter