Beauty

Beauty Wishlist

25/05/2015

Maandelijks vliegen de euro’s mijn portemonnee uit en naast de vaste lasten zijn beautyproducten een vaak terugkerende uitgavenbron. Het lijkt ook wel alsof je gewoon nooit genoeg make-up kan hebben. Vandaag deel ik met jullie mijn wishlist van beautyproducten die ik nog zou willen hebben. 

Chanel Hydra Beauty Serum
Laat ik maar meteen beginnen met het enige huidverzorgingsproduct in mijn lijst. Met mijn droge huid ben ik altijd op zoek naar hydraterende serums die mijn huid een vocht boost geven. Het Chanel Hydra Beauty Serum schijnt echt wonderen te doen voor de vochtarme huid als ik de online reviews mag geloven. Zeker iets wat ik nog eens wil uitproberen dus!

Nars Heat Wave
Hoe prachtig is deze oranjerode lipstick van Nars! Een echte eyecatcher in de lipstick collectie van elke lipstick junkie.

MAC Warm Neutral Palette
Het prachtige MAC Warm Neutral Pallet. Wat ik vooral heel fijn vind aan dit pallet is dat er veel lichtere kleuren inzitten. Fijn als je niet van hele heftige looks houdt. Toch vind ik de prijs, ondanks dat MAC oogschaduws van goede kwaliteit zijn, wel een beetje te gek met 138 euro. 

Miss Dior
Toen ik deze geur voor het eerst probeerde bij de ICI Paris vond ik hem niet zo bijzonder. Eenmaal thuis leek de geur wel veranderd en was hij juist heerlijk! Nu baal ik dat ik hem destijds niet heb meegenomen. Een heerlijke parfum die ik zeker nog aan mijn stash ga toevoegen.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick
Ik heb nog geen mooiere lipstick verpakking gezien dan die van De Rouge Volupté Lipsticks van YSL. Alleen daarom zou ik er een paar willen aanschaffen!

Bobbi Brown Artist Palette For Lips
Oké, heb ik dit pallet echt nodig. Probably not. Het zal ook wel meer gemaakt zijn voor visagisten e.d. Maar hoe handig is het om bijna alle mogelijke kleuren in 1 pallet te hebben!

Nars Radiant Creamy Concealer
Met mijn extreme donkere kringen ben ik altijd op zoek naar mijn holy grail concealer. Tot nu toe helaas nog zonder succes. Ik hoor heel veel goede verhalen over de Nars Radiant Creamy Concealer als undereye concealer. Helaas wordt Nars (nog) niet in Nederland verkocht en zal ik dus moeten wachten tot ik weer eens in een Sephora kom zodat ik mijn kleur kan laten bepalen. 

Hourglass Ambient Lightning Blush
Deze blushes kwam ik februari vorig jaar voor het eerst tegen op het blog van een Amerikaanse beauty guru. Sindsdien ben ik verkocht. Deze prachtige blushkleuren hebben swirls met ambient lightning powder erdoorheen. Hierdoor doe je zowel je blush als je hightlighter op in één stap. Een eigenschap die ik ook erg kan waarderen aan blushes als MAC Springsheen dus wil ik de Hourglass Ambient Lightning Blushes zeker gaan uitproberen. 

Anastasia Contour Crème Kit
De ideale contourkit voor mensen met een droge huid. Dit vonden blijkbaar nog veel meer mensen want binnen no-time was dit pallet in Nederland uitverkocht. Vanaf de herfst zouden ze weer in de verkoop moeten gaan en ik weet wel wie er dan vooraan ligt om zo’n beauty te bemachtigen. 

MAC Relentlessly Red
Kan je zien dat ik een ding heb voor rode lipsticks? Hoe uniek is deze felrode kleur van MAC. Deze mag toch niet ontbreken in de lipstick collectie van iemand die gek is op felgekleurde lipsticks. 

Nou mijn to-buy list is weer aangevuld. Wanneer ik wat aanschaf volgt er natuurlijk een review!

Welke producten staan er op jouw beauty wishlist? 

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter