Fashion

7x leuke zomerjurkjes

11/06/2015
7x zomerjurkjes

De zomer heeft zijn intrede gedaan! De tempraturen schieten inmiddels geregeld boven de 25 graden uit en dat betekend ‘bye bye dikke spijkerbroeken en halloooooo zomerjurkjes’. Het was crisis in mijn kledingkast op jurkengebied dus ging ik op zoek naar leuke nieuwe (en vooral betaalbare) jurkjes voor de zomer. En die heb ik gevonden! In dit artikel deel ik 7x leuke zomerjurkjes onder de 40 euro.

1. Tanktop Jurk (€26.95)- Pieces
Dit jurkje van de Pieces viel me echt meteen op! Een leuk model met een elastieken band om je middel waardoor hij je lichaam mooi vormgeeft. En het allerbeste…. hij heeft zakken!

2. Bella Butterfly Skater Dress (€30.00)- Boohoo
Dit is echt zo’n leuk zomers jurkje met een vrolijk vlinder printje. Je krijgt met zo’n printje al snel dat een jurkje wat kinderachtig oogt maar bij deze valt het ontzettend mee.

3.Jurk print geel (€40,00)Promiss
De Promiss is een winkel waar ik normaal gesproken eigenlijk nooit wat koop maar dit gele gestreepte jurkje is echt super vrolijk en zomers. Fijn dat ze er een riempje omheen hebben gedaan om te zorgen dat je vrouwelijke vormen goed benadrukt worden.

4. Laura Pineapple Print Bandeau Skater Dress (€18.00)Boohoo
Wat is er nu meer zomers dan een ananas? Precies… helemaal niks toch! Met deze leuke strapless ananas jurk van de Boohoo steel je dan ook zeker de show.

5. Mandy Leaf Print Skater Dress (€30,00)– Boohoo
Een mooi donker en wat chiquer jurkje wat je prima aankan op een warme dag wanneer je naar bijvoorbeeld een afspraak/etentje gaat.

6. Short Sleeved Leisure Dress (€34.95)-Pieces
De Pieces heeft echt hele leuke jurkjes dit jaar. Ook dit blauw-wit gestreepte jurkje heeft een elastieken band om de middel waardoor hij mooi afkleed. Dit jurkje heeft kleine mouwtjes en ja ja wederom zakken!

7. WE Fashion Jurk (€31.96)-WE Fashion
Als laatste dit felgekleurde jurkje van de WE. In deze modellen krijg je al snel dat het één recht geheel wordt en daarom is het fijn dat er een touwtje om het middel gedeelte zit zodat je de jurk wat kan vormgeven. Een prachtige zomerse en vrouwelijke jurk!

Welk jurkje is jouw favoriet? 

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter