Fashion

5 redenen om ripped jeans aan te schaffen

23/06/2015
Ripped jeans

Destructed en ripped jeans, ze zijn al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daarom amper meer een trend te noemen. Ook in mijn kledingkast vind je een paar exemplaren met gaten en scheuren terug. Dit tot grote ergernis van mijn vader die “je broek is kapot, ga is wat fatsoenlijks aantrekken” sinds kort vast in zijn vocabulaire opgenomen heeft. Maar helaas ben ik gek op deze broeken en daarom vandaag 5 redenen om ripped jeans aan te schaffen!

1)
 Ben ik een badass? Niet echt. Maar toch in een ripped jeans voel ik me altijd een beetje een rockster. Het dragen van een broek met gaten en scheuren geeft je outfit net even wat meer edge waardoor je zelfs in combo met een gewoon wit t-shirt een killer outfit samenstelt!

2) Ripped jeans zijn super easy te combineren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een vrouwelijke look met een skinny variant, hakken en een mooie blouse of je combineert een boyfriend ripped jeans met sneakers en een simpel t-shirt. Welke stijl je ook hebt met een ripped jeans kun je alle kanten op.

3) Ripped jeans zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je skinny ripped jeans, boyfriend ripped jeans, driekwart en short ripped jeans en kunnen zowel mannen als vrouwen deze broeken prima hebben.

4) Er gaat niets boven de wind langs je knieën voelen waaien. Nee maar even serieus, de wat extremere ripped varianten zitten toch echt stukken minder warm dan een normale jeans. Handig als het van dat ‘in between’ weer is waar het te koud is voor jurkjes, rokjes of korte broeken maar een spijkerbroek weer wat te warm is.

5) Al mijn ripped jeans, maar vooral de varianten met veel en grote gaten, zitten waanzinnig comfortabel. Ze zijn alles behalve stug en soms zelfs een beetje stretchy om te voorkomen dat de gaten verder inscheuren waardoor de jeans super comfy zijn.

Wat vind jij van ripped jeans? Love it or hate it? 

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter